Breaking Posts

16/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

REKLAM


 

Vitamina B17 që vret kancerin


Vitamina që vret kancerin


Autori amerikan Edward Griffin në librin e tij "Një botë pa kancer" përshkruan të vërtetën për një zbulim që fshihet, për vetitë shëruese të vitaminës B17, e cila quhet edhe laetrile ose amygdalin.
Kjo substancë vret shpejt qelizat e kancerit.

Autori jep informacione për trajtimin e suksesshëm të pacientëve me kancer dhe shpjegime shkencore për veprimin e tij dhe shtron pyetjen - pse mjekësia tradicionale nuk e përdor atë në luftën kundër kësaj sëmundjeje tinzare. Që nga zbulimi i tij, shumë njerëz janë shëruar në klinika përpara se të ndalohej nga kompanitë farmaceutike.
Dhe kështu sekreti i vitaminës B17 është një motiv ekonomik për industrinë farmaceutike dominuese. Me fjalë të tjera, njerëzit me kancer kanë një shans më të mirë për të jetuar sesa për të vdekur.
Nëse e vërteta për këtë nuk do të fshihej, do të thoshte fundi i fitimeve të mëdha të industrisë gjigante farmaceutike.

Nëse një vitaminë e zakonshme do të mund të shëronte kancerin, atëherë e gjithë makina që lejon njerëzit të pasurohen nga vuajtjet dhe vdekja e njerëzve do të shkatërrohej menjëherë. Kompanitë farmaceutike nuk do të bëjnë kurrë kërkime për këtë produkt të thjeshtë që shitet në të gjitha dyqanet, sepse nuk mund të patentojnë një produkt natyral.

Vitamina B17, e cila vret kancerin, gjendet në farat e frutave, kryesisht në farat e kajsisë. Ata u shpallën kurë për të gjitha llojet e kancerit 35 vjet më parë. Pas Luftës së Dytë Botërore, Dr. Max Gerson trajtoi me sukses pacientët me të dhe e përfshiu atë në metodën e tij të trajtimit të kancerit.

Amigdalina gjendet në kokrrat e kajsive, bajameve, bajameve të hidhura, qershive, pjeshkës, kumbullave, farave të mollës, melekuqes, melit, farave të lirit, thjerrëzave, disa bishtajore, rrushit, disa barishteve dhe shumë produkteve të tjera që njeriu modern nuk i konsumon.
Mënyra e civilizuar e jetës na detyron të hamë produkte të prodhuara nga mielli i rafinuar, sheqeri, vaji vegjetal dhe produkte të tjera fabrike, ndërkohë që produktet natyrale organike mungojnë prej kohësh në menunë tonë.

Gjyshërit tanë hanin ushqime natyrale, të parafinuara dhe kanceri ishte i rrallë. Ata hanin fruta të thata, bukë natyrale dhe madje edhe bukë meli. Në këtë mënyrë ata morën vitaminat e nevojshme, përfshirë amigdalinën (B17).

Vitamina B17 u ndalua për trajtimin e kancerit 35 vjet më parë. Shkencëtarët kanë deklaruar se nëse një person e merr këtë vitaminë çdo ditë, ai kurrë nuk do të sëmuret nga kanceri. Gjigantët farmaceutikë dhe Departamenti i Shëndetësisë dhe Shërbimeve Njerëzore të SHBA-së i kanë bërë presion Administratës së Ushqimit dhe Barnave për ta bërë të paligjshme shitjen e vitaminës B17 me pretendime kanceri, si dhe shitjen e kajsive të papërpunuara dhe kokrrave të kajsisë.

Taktikat përfshinin përhapjen e thashethemeve se të korrat e kajsisë dhe bajames përmbanin cianid (që është e vërtetë) dhe se ato mund të helmonin ata që i hanin. Por e vërteta është se askush nuk është helmuar ndonjëherë prej tyre, edhe nëse i kanë ngrënë në sasi të mëdha.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

 Kujdes! Informacioni është vetëm për qëllime informative dhe nuk synon të diagnostikojë ose të përshkruajë trajtim. Gjithmonë konsultohuni me një mjek të specializuar!



 


 

REKLAM