RRETH MOLLËVE TË THARA
Mollët e thata përmbajnë: kalcium, kalium, hekur, natrium, fosfor, jod, squfur, bakër dhe molibden.
Mollët e thata nxisin zhvillimin e baktereve të dobishme.
Mollët e thata përmirësojnë kujtesën dhe aftësitë mendore.
Konsumimi i vetëm disa copëzave në ditë zvogëlon rrezikun e zhvillimit të demencës dhe humbjes së kujtesës.
Mollët e thata përmirësojnë metabolizmin.
Mollët e thata veprojnë si një profilaktik kundër kancereve të ndryshme.
Mollët parandalojnë zhvillimin e metastazave të kancerit.
Mollët e thata përmirësojnë tretjen dhe funksionin e zorrëve.
Mollët e thata kanë një efekt pozitiv në presionin e ulët të gjakut dhe forcimin e enëve të gjakut, sepse ato janë një pastrues i fuqishëm i gjakut.
bubullimalana@gmail.com