Breaking Posts

16/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

REKLAM


 

Vitaminat kundër kancerit


Autori amerikan Edward Griffin në librin e tij "Një botë pa kancer" përshkruan të vërtetën për një zbulim që po fshihet, për vetitë shëruese të vitaminës B17, e quajtur edhe laetrile ose amygdalin.
Kjo substancë vret shpejt qelizat e kancerit.

Autori jep informacione për shërimin e suksesshëm të pacientëve me kancer, shpjegime shkencore për veprimin e tij dhe shtron pyetjen - pse mjekësia tradicionale nuk e përdor atë në luftën kundër një sëmundjeje tinzare. Që nga zbulimi i tij, shumë njerëz janë shëruar në klinika përpara se të ndalohej nga kompanitë farmaceutike.
Dhe kështu misteri i vitaminës B17 është një motiv ekonomik për industrinë farmaceutike dominuese. Me fjalë të tjera, njerëzit me kancer kanë më shumë gjasa të jetojnë sesa të vdesin.
Nëse e vërteta për këtë nuk do të fshihej, fitimet e mëdha të industrisë gjigante farmaceutike do të merrnin fund.

Nëse një vitaminë e zakonshme mund të shërojë kancerin, atëherë e gjithë makina që ju lejon të pasuroheni në kurriz të vuajtjeve dhe vdekjes së njerëzve do të shpërbëhet menjëherë. Kompanitë farmaceutike nuk do të bëjnë kurrë kërkime për këtë produkt të thjeshtë që shitet në të gjitha dyqanet sepse nuk mund të patentojnë një produkt natyral.

Vitamina B17, e cila vret kancerin, gjendet në gropat e frutave, kryesisht tek kajsitë. Ata u shpallën kurë për të gjitha llojet e kancerit 35 vjet më parë. Pas Luftës së Dytë Botërore, Dr. Max Gerson trajtoi me sukses pacientët me të dhe e përfshiu atë në trajtimin e tij të kancerit.

Amygdalina gjendet në farat e kajsive, bajameve, bajameve të hidhura, qershive, pjeshkës, kumbullave, farave të mollës, melekuqes, melit, farave të lirit, thjerrëzave, disa bishtajore, rrushit, disa barishteve dhe shumë ushqimeve të tjera që njeriu modern nuk i konsumon.
Një mënyrë jetese e qytetëruar na detyron të hamë produkte të bëra nga mielli i rafinuar, sheqeri, vaji vegjetal dhe produkte të tjera të prodhuara në fabrikë, ndërkohë që produktet natyrale mungojnë prej kohësh në menunë tonë.

Gjyshërit tanë hanin ushqime natyrale, të parafinuara dhe kanceri ishte i rrallë. Ata përdorën fruta të thata, bukë natyrale dhe madje edhe bukë meli. Kështu, ata morën vitaminat e nevojshme, duke përfshirë amigdalinën (B17).

Vitamina B17 u ndalua për trajtimin e kancerit 35 vjet më parë. Shkencëtarët kanë thënë se nëse një person e konsumon këtë vitaminë çdo ditë, ai kurrë nuk do të sëmuret nga kanceri. Gjigantët farmaceutikë dhe Departamenti i Shëndetësisë i SHBA-së bënë presion mbi Administratën e Ushqimit dhe Barnave dhe e shpallën të paligjshme shitjen e vitaminës B17 me informacionin e saj kundër kancerit të bashkangjitur, si dhe shitjen e frutave të papërpunuara dhe kokrrave të kajsisë.

Taktika përfshinte përhapjen e thashethemeve se të korrat e kajsisë dhe bajames përmbajnë cianid (që është e vërtetë) dhe se ato mund të helmojnë ata që i hanë. Por e vërteta është se askush nuk është helmuar ndonjëherë prej tyre, edhe nëse i kanë ngrënë në sasi të mëdha.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

 Kujdes! Informacioni është vetëm për qëllime informative dhe nuk synon të diagnostikojë ose të përshkruajë trajtim. Gjithmonë konsultohuni me një mjek të specializuar!



 

REKLAM