Breaking Posts

16/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

REKLAM


 

Dëmet shëndetësore që shkakton mikrovala.


Eksperti zviceran Hans Hertel bëri një studim ku zbuloi se mikrovala largon çdo lëndë ushqyese të ushqimit. Rrezatimi deformon ushqimin dhe e bën atë të dëmshëm për shëndetin tonë
Pavarësisht anës pozitive që e përgatisin shpejt ushqimin, shëndeti ynë mbetet prioritar
Efektet anësore të mikrovalëve janë:
Imunitet i dobët
Gjendje e keqe shëndetësore
Defekte në lindje
Katarakti
Më pak rezistencë ndaj viruseve dhe baktereve
Kancer
Efekte të tjera: probleme me hemoglobinën, më shumë anemi, rritje të kolesterolit, probleme të leukociteve si dhe anomali në lindje
Gatimi i ushqimeve në mikrovalë zvogëlon vlerat ushqyese, deformon molekulat e proteinave dhe krijon përbërje të reja antinatyrale. Ndaj mënyra më e mirë është ta përdorni atë sa më rrallë të jetë e mundur.
⟴LANA ON

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Below Post Ad

 Kujdes! Informacioni është vetëm për qëllime informative dhe nuk synon të diagnostikojë ose të përshkruajë trajtim. Gjithmonë konsultohuni me një mjek të specializuar!



 

REKLAM