D-qumështi, vezët, mëlçia e merlucit, peshku i yndyrshëm.
E-vajra misri, luledielli, ulliri; bizele.
K-perime me gjethe jeshile, spinaq, lakrat e Brukselit, lakra, lulelakra dhe drithërat me drithëra të plota.
B1-mish d erri, tërshërë, arra (lajthi).
B2-kundet e grurit, soja, brokoli, mëlçia, e verdha e vezës, djathi.
PP-perime jeshile, arra, drithëra me drithëra, maja, mish, duke përfshirë pulën, mëlçinë, peshkun, qumështin, djathin.
B5-maja, bishtajore, kërpudha, oriz, mëlçi, nënprodukte të mishit.
B6-perime me gjethe jeshile, mish, mëlçi, peshk, qumësht, vezë.
B9-arra, perime me gjethe jeshile, fasule, banane, portokall, vezë, mish organesh.
B12 - maja, alga deti, mëlçi, havjar, vezë, djathë, qumësht, gjizë, mish, peshk.
N-të verdhë veze, mëlçi.
Beta-karoten - karota, majdanoz, spinaq, zarzavate pranverore, pjepër, domate, shparg, lakër, brokoli, kajsi
bubullimalana@gmail.com