Produkte që ndihmojnë në hollimin e gjakut1. Domatet parandalojnë formimin e mpiksjes së gjakut në sistemin kardiovaskular. Doli se domatet (si aspirina) kontribuojnë në hollimin e gjakut dhe gjithashtu (ndryshe nga aspirina) nuk japin efekte anësore.
2. Kërpudhat hollojnë gjakun, ulin kolesterolin.
3. Hollimin e gjakut e ndihmojnë edhe boronica e kuqe, kulpëra, buka e detit. Hudhra ka aftësinë për të holluar gjakun. Angjinarja ndihmon në uljen e viskozitetit të gjakut dhe kolesterolit. Njerëzit thonë: "Rrikë dhe rrepkë, qepë dhe lakër - nuk do të lejohet kërcitja" ...
4. Dhe gjaku gjithashtu e lëngëzon mirë vajin e ullirit. Nëse jeni alergjik ndaj ndonjë ushqimi, përdorni aspirinë të rregullt. Produkt i shkëlqyer i provuar dhe i testuar. Mund të filloni me 1/4 e mëngjesit.
5. Limoni është një frut mahnitës dhe i përballueshëm që mund të përdoret si në ushqim ashtu edhe si produkt kozmetik
. Nga ilaçet "Trombo-Ass", pomadë heparine, lioton-xhel. Por së pari, bisedoni me mjekun tuaj për diagnozën dhe trajtimin tuaj. Vetë-mjekimi dhe gjaku nuk përputhen!
8. Grejpfruti hollon mirë gjakun. Besohet se veprimi i saj është i krahasueshëm me Aspirinën (acid acetilsalicilik).
9. Për hollimin e gjakut, është e dobishme të merrni vaj liri 1 lugë gjelle. lugë në ditë. Ai ul nivelin e kolesterolit dhe hollon gjakun.
10. Në këtë rast, do të jetë e dobishme të mbani mend se është e rëndësishme të reduktoni marrjen e ushqimeve të pasura me vitaminë K.
11. Pini shumë lëng boronicë, hani fara, panxhar, kakao, vaj peshku Përdorimi i hudhrës mund të shpërndajë mpiksjen e gjakut përgjysmë.
12. Gjaku i trashë do të thotë se viskoziteti i tij është rritur. Viskoziteti ndikohet nga shumë faktorë.Këta janë dëmtimi i enëve të gjakut, funksioni i dëmtuar i mëlçisë.
13. Është i dobishëm përdorimi i antioksidantëve (domate, kulpër, boronicë, çaj jeshil). ato lidhin radikalet e lira që rrisin viskozitetin e gjakut.
14. Ushqime që hollojnë gjakun me përmbajtje të lartë të acideve yndyrore esenciale (omega-3). Ky është kryesisht peshk (veçanërisht vaj peshku) dhe perime.
15. Mjedra hollon mirë gjakun. Më këshilluan të holloja gjakun, të pija çaj me reçel mjedër.
16. Gjaku, më së shpeshti, trashet kur alkalizohet. Kjo ndodh çdo ditë nëse nuk hani siç duhet.
17. Pini shumë lëng boronicë, shegë, hani panxhar, limon, kakao, hudhër, turshi dhe ushqime të tharta.
18. Është më mirë të përdoren ilaçe për të arritur rezultatin e dëshiruar terapeutik Për të marrë efektin e dëshiruar terapeutik nga produktet...
19. Metoda më e mirë është uthulla e mollës, vetëm uthulla e mollës. Aplikoni 1 lugë gjelle/l në 200 ml ujë 1 herë në ditë. Brenda 7 ditëve, rezultati tashmë do të zbulohet.
20. Hollimin e gjakut e lehtëson aspirina, më saktë acidi salicilik që përmban, por glikozidet dhe esteret e salicilit gjenden te mjedra, manaferra, si dhe në lëvoren e shumë llojeve të shelgut.
21. Hollojeni gjakun, d.m.th. ulja e koagulimit të gjakut mund të bëhet duke ndryshuar dietën. Dieta duhet të përfshijë shumë lëngje.
22. Me tromboflebitis, është e dobishme të hahet xhenxhefil, pjepër, ananas, shalqinj, qepë, kanellë. Kufizoni përdorimin e sojës, trëndafilit, fasuleve, bananeve.
23. Për të holluar gjakun, duhet të përfshini më shumë lëng domate dhe lëng boronicë në dietë. Përdorimi i limonit, ullirit ndihmon shumë.
24. Një nga gr më efektive. konjak natën dhe lëng shege.
25. Faktori më i rëndësishëm në terapinë e hollimit të gjakut është ushqimi. Trupi duhet të marrë më shumë lëngje, më pak yndyrë dhe proteina.
26. Shega ose lengu i sheges
27. Vaji i peshkut mund te ndihmoje Jo me kot te gjitheve na eshte dhene ne femijeri Rrit aftesite mendore Largon kolesterolin nga organizmi.
28. Mjedrat ndihmojnë në hollimin e gjakut!
29 Për LIKUIFIKIMIN E GJAKUT, duhet të përfshini sa më shumë lëng boronicë në dietën tuaj...
30. Shega dhe lëngu i shegës janë një nga mënyrat e disponueshme, por efektive për të holluar gjakun. Lëngu më i mirë i shegës është Azerbajxhani.
31. te gjitha produktet qe kane "ngjyren e kuqe" nga natyra, dhe jo nga fakti qe jane lyer))
32. PANXHARI APO SEGRA NDIHMON!
33. Një nga faktorët më të rëndësishëm, siç u përmend më lart, është
lëngu. Nga vetja mund të shtoj vetëm se është mirë të pini ujë të pastër….
34. Ekstrakt i gështenjës së kalit shitet në barnatore.
35. Hudhra, vaji i peshkut, rrënja e jamballit, frutat e piperit, manaferra e zezë do t'ju ndihmojnë gjithashtu
36. Thuhet se hudhra ka një efekt kaq të fortë hollues gjaku, saqë nuk rekomandohet as kombinimi i saj me ilaçe për hollimin e gjakut.
bubullimalana@gmail.com